blogati mai eficient!!

cea mai usoara metoda de a bloga, si fara a apela din nou si din noi la interfat wp-admin este sa va instalati Mozilla Firefox (http://www.mozilla.com) sau sa descarcati Firefox Portable de pe http://www.portableapps.com. Al doilea pas ar fi sa vizitati https://addons.mozilla.org si sa descarcati/instalati extensiunea Deepest Sender – https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1811
 
Restartati Firefox si creativa un account. Pentru wordpress cin va cere sa introduceti adresa de postat, tineti minte ca se creaza din adresa blogulu – www.adresa.wordpress.com la care adaugati /xmlrpc.php.
Si gata sunteti gata pregatit pentru a scrie.

Un help mai cuprinzator gasiti aici.

Daca sunteti detinatorul unor informatii ultrasecrete sau care credeti ca va pun viata in pericol, cautati ghidul blogerrilor publicat de Journalists sans Frontieres. Este un ghid in care se arata pas cu pas cum se poate scrie ca sa evitati cenzura sau
descoperirea identitatii Dvs. pe acesta din urma il luati de aici a fost publicat mai ales pentru disidentii din China, dar este aplicabil tuturor, pe undeva gasiti si in alte limbi, altele decit engleza.

Un mic articol il puteti vedea si aici

3 păreri la “blogati mai eficient!!

  1. Multumesc lui Alex pentru sugestii, chiar eram in cautarea a ceva mai complex pentru blogging. Deepest sender, e bun, dar pentru wordpress are posibilitati limitate. Poate fi folositor inpreuna cu FirefoxPortabil de pe stick totusi, cind calatoresti, sau nu ai PC propriu in apropriere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.